İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - M.EMİN SARAÇ İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

6/N sınıfı öğrencileri ingilizce öğretmeni Oğuz güner eşliğinde Cambridge Üniversitesi'nin iki bölümlü Speaking Uygulamasını aktif bir şekilde uyguladılar.

Ekm

8/N sınıfı, ingilizce öğretmenleri Oğuz Güner eşliğinde 'VOCAB CORNER' ( kelime köşesi) etkinliğini işbirliğiyle hazırlayarak her gün ünite kelimelerini çalışmaktadırlar.

Ekm

Dil eğitimi için özenle hazırlanmış yabancı dil sınıfımızda, öğrencilerimiz yabancı dilde oyun oynayıp eğlenceli bir şekilde dil gelişimlerine katkıda bulunmuşlardır. Etkinliği gerçekleştiren öğretmenimiz Hüseyin Yaman ve 7\L sınıfına teşekkür ederiz.

Ekm

Role-Play aktiviteleri ile öğrencilerin hedef dili kullanarak, daha kalıcı bir öğrenme süreci yaşamaları sağlanmaktadır. Etkinliği gerçekleştiren öğretmenimiz Hüseyin Yaman ve 6\L sınıfına teşekkür ederiz.

Ekm

Belirlenen İngilizce şarkı ile öğrencilerimizin dil öğrenimlerinin koro halinde uyum içerisinde daha da eğlenceli bir şekilde ilerlemesi sağlanmaktadır.

Etkinliği gerçekleştiren öğretmenimiz Gökay Mutlu ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Yabancı Dil ağırlıklı sınıflarda okuma becerilerini geliştirme ve telafuz sıkıntılarını giderme adına okuma yarışması yapan öğrenciler dil eğitiminin keyifli hale gelmesinden gayet memnun. 7/N ingilizce öğretmeni Oğuz Güner ve sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyoruz