İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - M.EMİN SARAÇ İMAM HATİP ORTAOKULU

30-08-2023

Bina-Salon bilgilerinizi görmek için Tıklayınız.

Tem

Temmuz ayı içerisinde, kayıt hakkı kazanan velilerimizin cep telefonlarına, kısa mesaj yöntemiyle bilgilendirme yapılacaktır.

May

Sekizinci sınıflarımızı geçen senenin başarılı mezunlarıyla buluşturduk. Mezunlarımızın LGS sürecindeki deneyimlerini, yanlışlarını, doğrularını dinledik.

Öğrencilerimizle samimi bir söyleşi havasında geçen program oldukça faydalı geçti. Merak ettikleri soruları mezunlarımıza yönelttiler.

May

Okul mescidimizde gerekli düzenlemeler yapılıp eksiklikler giderilmiştir.

May

Çocukların afetlere karşı bilinçlendirildiği Başakşehir Belediyesi Deprem Simülasyon Merkezi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından ziyaret edildi. Öğrencilerimiz deprem anında sınıfta ve evde nasıl hareket etmeleri gerektiğini uygulamalı olarak öğrendiler.

May

Okulumuzda sınıflar arası münazaraların gerçekleştirilmesinin ardından 22 Mayıs Pazartesi günü okulumuz finale kalan grupların karşılaşmasına sahne oldu.
Öğrencilerimizin özgüvenini artırmak, onları araştırmaya, düşünmeye ve ortak çalışmaya yönlendirmek amacıyla düzenlenen münazarada 5-İ, 6-B ve 7-N sınıfları birinci olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen Türkçe Zümremize teşekkür ediyoruz.

May

Vialand Tema Park'da öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte eğlenceli bir gün geçirdi.

May

Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği (BİHADER) iş birliği ile düzenlenen Okuyorum Yorumluyorum Etkinliği Ödüllü Kahoot Bilgi Yarışması'na 49 öğrencimiz katıldı. Öğrencilerimiz belirlenen kitapları okuyup öğretmenleri eşliğinde kitap tahlilleri yaparak yarışmaya hazırlandı. Üç öğrencimiz 6, 8 ve 13. olarak Başakşehir ilçesinde ilk 20 öğrencinin içinde olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Sazlıbosna Ortaokulu öğrencileri Sanata Dönüşen Atık Kağıtlar projemizin yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında kağıt atölyemizi ziyaret ettiler ve kağıt yaptılar.

Balıkesir'de düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Güreş Türkiye Şampiyonasında,
44 kg'da Yakup Kaytaev Türkiye 2'ncisi, Hasan Gardanov Türkiye 3'üncüsü ve 62 kg'da Salman Gimri Türkiye şampiyonu olmuştur.
Ayrıca Okullar sıralamasında okulumuz Türkiye 2'ncisi olmuştur.
Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sadin Bakır'ı tebrik ederiz.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri arası Genç Bilâller (Ezan Okuma) yarışmasında 7-İ sınıfı öğrencimiz Erdem Doğan okulumuzu temsil ederek Arnavutköy-Başakşehir Bölgesinde 2. olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.