İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - M.EMİN SARAÇ İMAM HATİP ORTAOKULU

Ara

"Penfriend" (mektup arkadaşı) etkinliğiyle Oğuz Hoca'nın rehberliğinde İngilizce kendini tanıtıp farklı kültürlerle etkileşim halinde olmanın ilk basamağını gerçekleştirdik.

Ara

İngilizce kelime öğrenmenin en eğlenceli yolu oyundur.

Ara

İngilizce kelime öğrenmenin en eğlenceli yolu oyundur. Oğuz Hoca'nın hazırladığı "Tarsia" uygulamasıyla 6/N öğrencileri hem yarışarak eğlendiler hem de kelime öğrendiler.

Kas

Başakşehir ilçe "Karate Müsabakaları"nda okulumuz takım olarak 1. olmuştur.

Öğrencilerimizin müsabakada aldığı bireysel dereceler de aşağıdadır:
7-L Ghayth Hamza (1.)
7-D Besim Süleyman (3.)
6-D Rashid Dafer (3.)
8-G Enes Mehmetoğlu (2.)

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimiz Filistinli kardeşlerini unutmadı, 150 öğrencimiz ve öğretmenlerimizle Filistin çadırını ziyaret ettiler.
Organize eden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümremizi başta başkanımız ve ilgili tüm arkadaşlarımızı, ayrıca ilgilerinden dolayı Müdür yardımcımız Mehmet Bozkaya’yı tebrik eder ve hepsine teşekkür ederiz.

Eyl

Ortaokullarda Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Sosyal Bilgiler, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ve İngilizce derslerinden on beşer sorudan oluşan Hazırbulunuşluk Uygulaması, Eğitim Bilişim Ağı Platformu (EBA) üzerinden İstanbul genelinde 23-24 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Cumhuriyetimizin 100. yılını en içten duygularla kutlar

muhasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacağımız nice yüzyıllar dileriz.

Değerli Velilerimiz;

Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun, 11.09.2023 Pazartesi günü okullar açılıyor.

Kat planları ve ders saatleri aşağıda paylaşılmıştır.

Öğrencilerimiz saat: 08.50 de okulumuz tören alanında hazır bulunacaklardır.