İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - M.EMİN SARAÇ İMAM HATİP ORTAOKULU

Ahmet BABAR - Okul Müdürü

03.07.1971 Tarihinde Ağrı ili Patnos İlçesi Hacılar Köyünde doğdum. Hacılar Köyü ilkokulundan mezun oldum. Orta ve liseyi Patnos İmam Hatip Lisesinde okudum. 1991Tarihinde Şanlıurfa İlahiyat Fakültesine Kayıt yaptırıp, 1996 tarihinde Harran Üniversitesinden mezun oldum. Aynı yıl Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak Şanlıurfa Siverek İmam Hatip Lisesine atandım. Daha sonra Şanlıurfa merkez Ahmet Erseven Ortaokulu, Şanlıurfa Merkez Ortaokulu´nda görev yaptım.  25.09.2000 Tarihinde İstanbul Bağcılar Mahmutbey İlköğretim Okuluna Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak tayin oldum. Bağcılarda Mehmet Niyazi Altuğ Lisesi, Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi, Bağcılar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde öğretmen olarak çalıştım. Ağustos 2012 yılında Bağcılar Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine Kurucu müdür olarak göreve başladım. 16.12.2015 Tarihinde Bağcılar Ahi Evren Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine Okul  müdürü olarak atandım, 8 Yıl görev yaptıktan sonra, 01.08.2023 tarihinde Başakşehir Mehmet Emin Saraç İmam Hatip Ortaokuluna müdür olarak atandım. Halen aynı göreve devam etmekteyim. 3 çocuk babasıyım.